Over Emondt Koeltechniek 

Emondt Koeltechniek ontwerpt, ontwikkelt, produceert en installeert professionele - maatwerk - installaties op het gebied van industriële, commerciële, particuliere koel- en vriestechniek. Daarnaast zien wij het ook als onze taak zorg te dragen voor de service, het onderhoud en de reparatie bij onze klanten.

 

Emondt Koeltechniek heeft een ruime en gedegen ervaring in diverse sectoren en branches van de detailhandel en voedingsmiddelenbranche. Al bijna 70 jaar is Emondt gespecialiseerd in koeltechniek. Vanuit de eigen ontwikkeling en productie heeft het bedrijf zich ontwikkeld tot een toonaangevende leverancier. Niet alleen dankzij onze producten, maar ook door onze installatietechnische deskundigheid zijn wij totaalleverancier en kunnen wij uw bedrijf Turn-key inrichten. Dat geldt voor uw productieproces, maar ook op de winkel- of werkvloer. Emondt Koeltechniek levert oplossingen en mogelijkheden. Betrouwbaar en conform de hoogste kwalitatieve eisen.

Over Emondt Multiclima 

Emondt Multiclima in Enschede is dé specialist op het gebied van het verlenen van advies en het installeren van klimaatapparatuur. Voor zowel de eindgebruiker als de installateur is Emondt Multiclima de juiste partner .

 

Met een gedreven groep enthousiaste medewerkers, die het als een uitdaging zien om zowel particulieren als bedrijven een vakkundig en kwalitatief hoogwaardig klimaatsysteem  aan te bieden, te monteren en te onderhouden. Niet alleen tijdens de warme zomermaanden maar het gehele jaar worden projecten uitgevoerd en opgeleverd.  Emondt Multiclima levert alle topmerken zoals: Mitsubishi Electric, Daikin, Mitsubishi Heavy, Carrier, Toschiba, Ciat, Auherhaan, Systemair. Emondt Multiclima heeft voor elk klimaatprobleem een oplossing.